Lahodné, jemně perlivé, sladké Moscato z oblasti Veneto, které vyhrálo hlavní cenu na Miami Wine and Food 2011. Perfektní vyváženost sladkosti, kyselosti a slanosti doprovázená...
Vynikající Prosecco v Bio Vegan kvalitě, ověnčené cenami z mnoha mezinárodních soutěží, jako např. Decanter, Mundus Vini, International Wine Challenge apod., a to v provedení...
Vynikající červené víno, vítěz mnoha mezinárodních soutěží, klasický představitel oblasti Veneto, které prochází závěrečnou fermentací v dubových sudech pro získání vyvážené...
Vynikající a oceňované víno například na International Wine Challenge, z ekologického zemědělství v oblasti Veneto, prochází několika stupni fermentace a z toho po dobu 9 - 15...
Na soutěžích velice oceňovaný suchý Merlot z organického zemědělství v oblasti Venezia prochází závěrečnou fermentací v dřevěných sudech po dobu 10 - 18 měsíců. Víno má velice...
Barikované Chardonnay, jehož větší část prochází fermentací v dřevěných sudech po dobu 6 - 12 měsíců. Je velice úspěšné na mezinárodních soutěžích jako například Dama d´Oro....
Oceňované výborné červené víno z oblasti Veneto je velice vyvážené s robustním tělem a ovocnou chutí a vůní po jahodách a třešních s tóny skořice. Hodí se ke konzumaci s...
Výborné červené víno z oblasti Veneto je suché a velice vyvážené s plným tělem a příjemnou kyselinkou a aroma po třešních a ostružinách. Perfektní k bílému masu, ale hodí se i k...
Oceňované vynikající červené víno z ekologického zemědělství v oblasti Venezia je velice vyvážené s chutí zeleného pepře a kávovými a čokoládovými tóny s intenzivní vůní po...
Vynikající suchý Pinot Grigio (Rulandské šedé) z organického zemědělství v provinciích Treviso a Venezia má vyváženou chuť s jemnou kyselinkou s forálními tóny a aroma...
Vynikající Chardonnay z organického zemědělství v italských provinciích Treviso a Venezia má vyváženou chuť s elegantní kombinací příjemné kyselinky a měkkosti vína s krásným...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací